44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ביסקוטי לפסח של תמי

ביסקוטי לפסח של תמי
ביסקוטי לפסח של תמי
החומרים:
קערה
תהנית אפיה
נייר אפיה
100 גרם קמח תפוחי אדמה
100 גרם קמח מצה
3 ביצים
100 גרם שקדים שלמים
1/2 עד 1 כוס סוכר 
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד
יוצרים שני גלילים קטנים שטוחים ברוחב כ- 5 ס"מ עובי 21/2 ס"מ
מכניסים לתנור 180 מעלות כאשר רווח בין הגלילים ואופים עד שמזהיב כ- 15-20 דקות תלוי בתנור.

לחתוך כאשר קר. ולהכניס לתנור ליבוש. זהירות לא לייבש יותר מידי.
מתאים ל – "טינקן" טבילת הביסקוטי בתה או אחר
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

 

  


המטבח של מאיר השמן

 

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
   

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת