44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

רגל קרושה 2

רגל קרושה 2
רגל קרושה 2
החומרים:
סיר עבה
1 ק"ג בשר בקר עם עצם שכולל רגל של עגל או רגלי תרנגולת נקיות
3  עד 4  שיני שום כתוש או יותר
1-2 בצלים
שורש פטרוזיליה
1 גזר
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
2-3 ביצים קשות

אם צריך, דף ג`לטין. עדיף שלא




אופן ההכנה:
מבשלים את הבשר והעצמות בסיר לחץ עד שמתרכך,  בדרך מנקים את "הלכלוך" בעזרת מצקת,
בישול של שעתים על אש קטנה (אפשר גם בסיר לחץ) אישית לא אוהבת.

לאחר שהבשר נפרד מהעצמות לגמרי ורך עד מתפורר, מוסיפים את הגזר הבצל שורש הפטרוזיליה ומבשלים עוד כחצי שעה.
מווציאים את הירקות, מסננים את העצמות
קוצצים את הבשר לחתיכות קטנטנות
מכניסים לתבנית זכוכית עם הנוזל המצומצם.
פורסים את הביצים הקשות לפרוסות דקות.
ושמים מעל לנוזל או מערבבים בתוכו.
מכניסים למקרר מכוסה בפלסטיק נצמד לפחות ליממה.
להגיש קר.  חתוך לקוביות



לקישוט סלט סלק או מה שתרצו לא חובה.
בתיאבון

מומלץ בחום
הבלוג של הקריטוריסט אהרון אבשלום

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 


 

 

  


המטבח של מאיר השמן

 

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת