00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

סורבה תות

במתכון הזה נתקלתי לראשונה כשהביאה אותו Pontch1 לפורום קינוחים בתפוז.
הוא נראה משגע! קל להכנה, פרווה - מה שהתאים לי בול לארוחת החג, מרשים וטעים.
בבוקרו של ערב החג הלכתי במיוחד לשוק המקומי לקנות תותי שדה כדי שיהיו טריים וטעימים וזה פשוט היה שווה.
הצבע העז של התותים לא איכזב והמחמאות לא איחרו לבוא.
 
את המתכון המקורי הביאה אריאלה פיקסלר אלון  שרובכם כבר מכירים, אשר כל מתכון שלה הוא באחריות נכון ובאחריות טעים!
 
אני שיניתי במעט את המתכון אבל הבסיס נשאר אותו הדבר כמעט!
 
 
סורבה תות 
 
מצרכים:
1.3 ק"ג תותי שדה נקיים וללא גבעולים
400 גר` סוכר
מיץ מ-2 לימונים קטנים או אחד גדול
1.5 כוסות מים
כ- 1/4 כוס ליקר תפוזים
 
אופן ההכנה:
מכינים סירופ מהסוכר והמים - מבשלים אותם ביחד כ-10 דק` ומצננים.
במעבד מזון מרסקים את התותים ותוך כדי שופכים באיטיות את הליקר.
מוסיפים את הלימון והסירופ הקר וממשיכים לרסק עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לכלי אחסון שמתאים להקפאה, (קופסאת פלסטיק גדולה) ומקפיאים לכשעתיים.
מוציאים מהמקפיא ומערבבים היטב.
מחזירים להקפאה נוספת ואם יש צורך ומרסקים שוב במעבד מזון.
מוציאים מהמקפיא כ-10 דק` לפני ההגשה.
 
 
 
 
 
 
 
הצעת הגשה:
בתוך גביעי יין או מרטיני מעוטר בתות או בעלה של נענע.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

43 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת