00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Con DeLight

קוד חופשי

למעוניינים להירשם לעדכונים בפייסבוק,
לחצו כאן.

הבלוג עבר כתובת ומעכשיו תוכלו למצוא את כל העדכונים בבלוג החדש ולהירשם בו לקבלת עדכונים,
לבלוג לחצו כאן.

קוביית קוד חופשי

פשטידת כרובית

בס"ד
 
הכנתי פשטידת כרובית מאוד פשוטה להכנה ועם זאת מאוד מאוד טעימה.
אני ממליצה מאוד כשמכינים פשטידות או כל מאכל מכרובית, לנקות היטב כי יכול להיות שמסתתרות להם תולעים קטנות (בהמשך אפרט איך לנקות).
 
המרכיבים:
1 כרובית מפורקת לפרחים
4 כפות קמח תופח
4 כפות גדושות מיונז (לי היה רק 2 כפות)
4 ביצים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף (אני השתמשתי בשקית קטנה של מרק בצל)
מלח ופלפל לפי הטעם
פרורי לחם (שכחתי לשים)
מרגרינה או חמאה לשימון התבנית (אני שימנתי בשמן ונייר סופג)
 
אופן ההכנה:
שמים את הכרובית בסיר, מכסים במים ומבשלים עד התרככות (לא רך מדי).
בינתיים מערבבים את הביצים, הקמח, המיונז, אבקת המרק, המלח והפלפל.
משמנים תבנית אינגליש קייק ומפזרים פרורי לחם. כשהכרובית רכה חותכים אותה ומפזרים בתבנית. יוצקים מעל את הבלילה בצורה אחידה. אופים במשך 45 דקות בחום בנוני (אני עשיתי 180 מעלות).
 
הערות:
ניקוי כרובית מחרקים מגידול רגיל הוא קשה מאוד לביצוע.
על מנת לנקות את הכרובית, יש להוריד ממנה את העלים ולבדוק היטב שאין סימני חדירת תולעים בתפרחות. לאחר מכן,
משרים את התפרחות במי ניקוי (סטרילי או מי סבון) למשך 3 דקות ואז שוטפים היטב.
מכיוון שניקיתי את הכרובית, לא הייתי צריכה לחתוך אותה אבל כן מעכתי אותה מעט עם מזלג. שיהיה בהצלחה [Image] 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוד חופשי

מיני עוגת היער השחור  בראוניס פאדג'ילישס  מיני פנקייקס עם קצפת ורוטב שוקולד  אצבעות שוקולד החלווה חטפה שוק..ולד      אפרוחי שוקולד      אדנית פרחים              עוגיות שוקולד פשוטות ומדהימות!

פאי שוקולד          עוגת הקטסטרופה המלכותית      חיתוכיות חמאה במילוי ריבת חלב          סינרול בריוש תורכי          מילקשייק וניל-עוגיות        מילקשייק מקדונלדס     קוביות בראוניס עם קצפת ורוטב שוקולד

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmw2008 אלא אם צויין אחרת