00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

פילה `מדומה` ביין

 
 
 
 
 
 
 פילה מדומה (פאלש פילה)  ביין
 
 
1 נתח פילה מדומה - פרוס לפרוסות
שמן לטיגון
 
1 כף שמן
2 כפות סוכר חום
1 כף רסק עגבניות
1/2 כוס יין אדום יבש
ציר ירקות שהוכן יום קודם
קורט פפריקה
פלפל שחור
מלח
עלי סלרי
 
 
 
לתבל את פרוסות הבשר. ולטגן מעט מכל צד. להוציא מהמחבת לתוך מסננת להוצאת הנוזלים.
 
בסיר כבד לחמם את השמן ולהוסיף סוכר ורסק עגבניות. לערבב ולהוסיף את היין. להוריד את האש לנמוכה ולהוסיף את פרוסות הבשר.
 
לערבב.
 
 
 
 
 
 
להוסיף את ציר הירקות ותבלינים. לבשל כשעה עד שעתיים עד רך. לפני תום הבישול להוסיף מעט עלי סלרי.
 
לקרר ולהעביר לקערה ביחד עם הרוטב.
 
אפשר להסמיך את הרוטב בהוספת כפית קמח. לערבב היטב.
 
 
 
ציר ירקות
 
1 בצל גדול - קצוץ
2 גזר - פרוס
1/2 ראש שום עם הקליפה
3 מקלות סלרי חתוכים כולל העלים
1 שורש
פטרוזיליה
מלח ופלפל לבן 
 
1 כף שמן
 
 
מחממים את השמן בסיר ומטגנים מעט את הבצל. מוסיפים את שאר הירקות. מערבבים קצרות ומכסים במים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
 
מסננים את המים ומניחים לקירור.
 
 
 
  
מאחלת לכולנו חג שמח ומהנה.
 
 
אלינוער 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

69 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת