גפילטפיש מדג קרפיון בקלי קלות 2009

מצרכים
750 ג"ר קרפיון טחון עם העצמות והעור
טחון 3 פעמים
1 ביצה קשה
2 מצות רטובות
1 ביצה
3 גזרים
מלח,פלפל לבן,
1 עלה סלרי
1 בצל
ראש וזנב הדג
אופן ההכנה
לטחון את הביצה הקשה,גזר אחד,מצות רטובות סחוטות
להוסיף מלח ביצה ופלפל לבן.
להכין ציר עם ראש וזנב הדג,עלה סלרי ובצל
להכניס בזהירות את הקציצות
לבשל על אש קטנה לפחות שעתיים
לקרר,לסדר את הקציצות לסנן את הרוטב על הקציצות
לקרר במקרר ולהתפלל שהרוטב יהיה מוצק
ולאכול בתאבון

אולי תאהבו גם
תגובות אחרונות
-
זו הגדרה מקצועית הגיב ל- פחזניות - אקלר- שתמיד מצליח
-
rmizrahe הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אביבה הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אילנית12 הגיב ל- מליבי פרווה עם קרם קוקוס
-
טעים הגיב ל- קציצות תפוחי אדמה ושאריות עוף
-
שרה הגיב ל- פחזניות פרווה עם נטורינה קוקוס
המיטב
אולי תאהבו גם
תגובות אחרונות
-
זו הגדרה מקצועית הגיב ל- פחזניות - אקלר- שתמיד מצליח
-
rmizrahe הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אביבה הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אילנית12 הגיב ל- מליבי פרווה עם קרם קוקוס
-
טעים הגיב ל- קציצות תפוחי אדמה ושאריות עוף
-
שרה הגיב ל- פחזניות פרווה עם נטורינה קוקוס
הוספת תגובה
תגובה אחת