00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

בטטה מקורמלת אפויה

מתכון קל ופשוט להכנה למי שרוצה תוספת מהירת הכנה לארוחה קלה, לאורחים מזדמנים או סתם לנישנוש.
כמה דקות הכנה ועוד כ-45 דק` בתנור ואפשר להתחיל לאכול וללקק את האצבעות.
 
 
בטטה מקורמלת אפויה
 
מצרכים:
2-3 בטטות
 
3 כפות סילאן
3 כפות רוטב סויה
2-3 כפות רוטב צ`ילי
פלפל שחור גרוס
טרגון
 
אופן ההכנה:
את הבטטות לשטוף היטב, לקלוף ולחתוך ל"פלחים" גדולים.
לשים את הבטטה בקערה ולהוסיף מעליה את יתר המצרכים.
לערבב היטב כך שכל הבטטות יצופו ברוטב.
 
על מגש תנור מכוסה נייר אפיה משומן מעט עם שמן זית, לסדר את הבטטות בשכבה אחת, לכסות את המגש בנייר כסף  ולהכניס לתנור שחומם מראש לטמפ` של 220 מעלות.
אחרי 45 דק` בערך (לבדוק עם מזלג אם הבטטות רכות) להוציא את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עוד כמה דק` עד השחמה חלקית.
 
יוצא מעדן גם כשזה חם וגם קר.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

34 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת