00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

בלונדיות עם שוקולד לבן ואגוזי לוז

 
 
בלי הרבה סיפורים, אם יש לכם את המצרכים......רוצו להכין. הכנה מהירה ואפיה של 11 דקות ואתם נהנים :-))
 
 
 
 
 
 
 
בלונדיות - עוגיות - עם שוקולד לבן ואגוזי לוז
 
 
200 גר` חמאה רכה
3/4 כוס סוכר חום בהיר
1/2 כוס סוכר לבן
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
2.5 כוסות קמח רגיל
1 כף סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
50 גר` אגוזי לוז (ללא קליפה) קצוצים גס
100 גר` שוקולד לבן קצוץ גס
 
 
לחמם תנור לחום 170 מעלות.
 
להקציף חמאה ושני מיני הסוכר. להוסיף ביצים ותמצית וניל. לערבב היטב.
 
לערבב קמח עם סודה לשתיה ומלח. לאחד את 2 התערובות תוך ערבוב. להוסיף את האגוזים והשוקולד ולערבב.
 
 
 
 
 
 
בעזרת 2 כפיות להניח תלוליות על נייר אפיה המונח על תבנית לעוגיות שטוחה עם מרווח ביניהן. העוגיות מתרחבות תוך כדי אפיה.
 
לאפות 11 דקות ולהוציא מהתנור. העוגיות עדין רכות אך הן תתקשינה בתוך מספר דקות.
 
 
וזהו.
 
ושבת קסומה לכולנו 
 
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

53 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת