00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

סלט כרוב עם פיצוחים

אין כמו הסלט הזה!!
הוא קל מאד להכנה.
הוא מהיר להכנה.
הוא תמיד! אבלתמיד מתחסל!
שילוב הטעמים של הרוטב ביחד עם הכרוב והפיצוחים פשוט מנצח.
סלט דומה לזה אכלתי לפני כמה שנים טובות באיזה שהיא מסעדת פועלים ואחותי שהתאהבה בסלט מהביס הראשון החליטה לשחזר אותו בבית.
אני כבר לא זוכרת אם הטעם לסלט ההוא דומה, אבל זה כבר לא כ"כ חשוב כי המתכון לסלט הזה יצא פשוט טעים ומנצח!
 
סלט כרוב עם פיצוחים
 
מצרכים:
כרוב לבן בינוני
100 גר` שומשום
100 גר` צנוברים
100 גר` שקדים מולבנים פרוסים
 
רוטב:
3 כפות סוכר
1/3 כוס רוטב סויה (אני משתמשת ברוטב סויה בסגנון סיני)
1/3 כוס חומץ בן יין לבן
1/3 כוס שמן קנולה
 
אופן ההכנה:
1. את הכרוב יש לפרוס בפוד פרוססור בדיסקית עם הסכין הפורס ולא עם המגרדת!
להעביר לקערה גדולה.
 
2. לשים את כל מרכיבי הרוטב בצינצנת ולנער היטב.
 
3. במחבת יבשה יש לקלות את הפיצוחים עד לקבלת גוון צהבהב ולפזר מעל הכרוב.
 
4. לפני ההגשה לשפוך את הרוטב מעל הסלט ולערבב היטב ( לפני שמגיעים "דוחפי האצבעות" למינהם בכדי לגנוב את הצנוברים הקלויים ).
 
 
 
 
 
 הסלט מתאים ביותר לארוחות "על האש", לארוחות חלביות או בשריות ולפעמים, אם בכ"ז נשאר לי מעט סלט במקרר, אני אוכלת אותו כארוחה בפני עצמה.
 
בתאבון
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

44 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת