77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פרחי מלאווח ממולא בתרד פטריות וגבינה בקלי קלות


מצרכים

חבילה עלי מלוואח
חצי ק"ג תרד
1 גבינת קוטג
חתיכה גבינה בולגרית
קופסה פטריות
3 בצלים
2 כפות סולת
מלח,פלפל שחור גרוס,קמצוץ אגוז מוקט
1 חלמון
כף שמן
2 כפות מים
כף קצח
אופן ההכנה
לטגן את הבצל
להוסיף את התרד ואת הפטריות והתבלינים
להוריד מהאש להוסיף
קוטג ,גבינה בולגרית,2 כפות סולת
לרדד את המלוואח למלבן לשים 2 כפות מלית
לגלגל , לחתוך ל4 ולהעמיד את הבצק בתבנית

הציפוי-לתוך החלמון להוסיף שמן קצח ומים ולהבריש את הפרחים


לאפות בחום 180 מעלות כ20 דקות
בתאבון


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת