00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

מרק קניידלך טבעוני

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבונים, שמן, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין A, ויטמין C, ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ, אשלגן, נתרן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה
 
מצרכים ל- 5 מנות:
 
לקניידלך:
 
2 כוסות קמח מצה מקמח מלא (חיטה/כוסמין)
כוס וחצי מים (או לפי הצורך עד שהעיסה הופכת אחידה אך לא נוזלית מידי)
1 כפית קמח תפוח אדמה
מלח ופלפל
בצל לבן
ענף סלרי
2 כפות שמן זית
 
למרק:
 
ליטר וחצי מים רותחים
2 קישואים
1 בצל גדול
1 גזר גדול
1 תפוח אדמה גדול
1 בטטה גדולה
5 ראשי כרובית קטנים
צרור גדול של סלרי
צרור של פטרוזיליה טרייה
5 שיני שום כתושות
כף שמן זית כתית מעולה
תבלינים חצי כפית או לפי הטעם: מלח, פלפל שחור ולבן, גרגירי חרדל.
 
הוראות הכנה:
 
קניידלך:
קוצצים בצל וסלרי ומטגנים בשמן זית למשך דקה.
מערבבים את כל החומרים יחד עד לתערובת אחידה. אם צריך עוד מים להוסיף בהדרגה.
התערובת צריכה להיות יציבה ולא נוזלית - כזו שניתן להכין ממנה כדורים.
מגלגלים עיגולים בינוניים.
מרתיחים מים עם 3 ענפי סלרי מכניסים את הכדורים למשך 2 דקות ומנמיכים את האש. מבשלים לעוד 3 דקות ומורידים מהאש. 
מומלץ להעביר את הכדורים לסיר אחר ללא נוזלים על מנת שלא יתפרקו ולהגיש עם המרק.
 
המרק:
 
לחתוך את כל הירקות והירק, לתבל ולהוסיף את הקניידלך למרק. מהרגע שהקניידלך במרק אין צורך לחמם יותר.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת