44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פטיפורים שוקולד שלי

פטיפורים שוקולד שלי
פטיפורים שוקולד שלי



חומרים :
שני סירים שנכנסים האחד  בשני ל-בן מרי
מגש גדול מאוד או שניים גדולים שטוחים שיכנסו למקרר.
מזרק (אפשר אחר) עם ליקר דובדבנים או אחר
100 מנז`טים בגודל בינוני / קטן
200 גרם אגוזי מלך או שקדים או בונדוק
100 גרם צמוקים מושרים בליקר רצוי דובדבנים
2     חבילות שוקולד 100 גרם מריר 85 -70 אחוז
100 גרם חמאה
4 כפות ליקר דובדבנים או אחר

אופן ההכנה:
פותחים את כל המנז`טים על מגשים.
לסיר עם מים רותחים מכניסים סיר נוסף (בן מרי).
מכניסים את החמאה והשוקולד וממיסים על אש קטנה
כאשר מוכן, מוסיפים הליקר ובוחשים מעט . מוסיפים את הצימוקים, והאגוזים.
בעזרת שתי כפות שמים על  המנזטים מעט מהשוקולד והתערובת  שיספיק לכל המנז`טים.  אפשר לשים גם על נייר אפיה.
מכניסים למקרר לצינון גם אם חם.
כאשר השוקולד מתקשה, ניתן לאכסן בשכבות שמפריד ביניהם נייר אפיה
בקופסא גדולה סגורה היטב. נשמר בפריזר לכמה חודשים.
כאשר מוציאים מהפריזר, מפשיר לאחר כמה דקות.
בתיאבון.

 
אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

 


 

 


המטבח של מאיר השמן

 

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת