44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

עוגת שכבות לפסח

עוגת שכבות לפסח
עוגת שכבות לפסח

תאריך 17/4/2000

החומרים:

תבנית קפיצית 26
4 ביצים מס 1
8 כפות סוכר
3 כפות קקאו
2 כפות קמח מצה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב או מים או שמנת לבישול
100 ג"ר שוקולד מריר
50 ג"ר חמאה או מרגרינה
3 כפות חלב או מים או שמנת לבישול

אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים תוך כדי הוספת 4 כפות סוכר בהדרגה.
מוסיפים את החלמונים ומקפלים בעדינות, מוסיפים את הקקאו והקמח וממשיכים לקפל שמיניות עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית אפיה עגולה, שופכים את התערובת פנימה
ואופים בחום בינוני עד שהעוגה יציבה כ-25 דקות תלוי בתנור. לבדוק עם גפרור אם יבש.

לציפוי:
מערבבים 1/2 כוס מים עם שתי כפות סוכר,
כאשר העוגה מוכנה,מוציאים מהתנור ומרטיבים במי הסוכר.
מקציפים במהירות את השמנת המתוקה הפודינג החלב
או שמנת עם שתי כפות סוכר, יוצקים את הקרם על העוגה.

ממיסים את השוקולד עם החמאה/ המרגרינה ושלש כפות החלב או מים או שמנת על אש קטנה עד קבלת תערובת אחידה ויוצקים על העוגה.
מניחים לעוגה להתקרר במקרר .
בתאבון וחג שמח.


אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת