00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

סלט גרגרי חומוס בנוסח הודי

 
 
סלט גרגרי חומוס פיקנטי בנוסח הודי
 
1/2 חבילה חומוס קפוא או 3 קופסאות שימורים
1 בצל קצוץ
2 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוץ
1 עגבניה חתוכה לקוביות
תערובת תבלינים (ראו מטה)
1 כפית טימין  (למהדרין)
 
 
לחמם במחבת את השמן ולהוסיף את הבצל והשום. להוסיף 2 כפות מתערובת התבלינים ולטגן תוך ערבוב. להוסיף את שאר המרכיבים. לכסות ולבשל על אש קטנה עד שהחומוס יתרכך. כשמשתמשים בחומוס מוכן מדלגים על הבישול.
 
 
 
 
 
 
תערובת תבלינים
 
גאראם מאסאלה היא תערובת תבלינים הודית הדומה לראס-אל-חנות המרוקאית או הבהרט העירקי.  התערובת ההודית מורכבת מהל, פפריקה, כמון, זעפרן, מקל קינמון, פלפל שחור, ציפורן ואגוז מוסקט.
 
ובאין ציפור שיר ........ הכנתי תערובת תבלינים משלי שהורכבה מכמון, פלפל, פפריקה, כורכום, מלח, תבלין סלסה ותבלין תערובת לסטייק,
תבלין מוכן שנקרא  Montreal steak.
 
 
 
המתכון הופיע בטלויזיה - לחצו על הקישור מטה ותהנו
 
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1542524&passok=yes
 
 
 
 
עוף עם סלט גרגרי חומוס
 
1 עוף שלם (בלי עור)
תערובת תבלינים - ראו מעלה
 
 
לחמם תנור לחום בינוני גבוה. להניח את העוף בתבנית פיירקס, לפזר מעל העוף את תערובת התבלינים. לכסות בנייר אלומיניום ולאפות.
 
 
 
 
 
 
לבשל את סלט החומוס עד חצי הדרך. להוסיף לתבנית העוף את תערובת החומוס כחצי שעה טרום סיום האפיה. להגיש עם אורז.
 
 
 
איצ`יקדאנה       
 
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

80 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת