44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פאיה נוסח פיליפינים

פאיה נוסח פיליפינים
 
 
פאיה נוסח פיליפינים





החומרים:
סיר עב תחתית
200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות (אצבע)
4 רגלי עוף אם או בלי עור (אני מורידה את העור)
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
30 גרם צמוקים
100 גרם אפונה (סנפרוסט/אחר)
1 פלפל אדום חתוך לרצועות צרות
2 שיני שום קצוצות דק
1 בצל קצוץ דק
100 גרם רסק עגבניות
100 גרם אורז שטוף
1 כף אבקת מרק עוף
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
2 עלי דפנה(לא חובה)
שמן רגיל
מעט זעפרן מומס במים
4 בצל ירוק חתוך  3  ס"מ
ציר עוף או מים רוחים לכיסוי התבשיל
 
אופן ההכנה:
מחממים סיר עם טיפת שמן, וסוגרים את רצועות העוף והרגלים.
אחרי סגירה מכל הצדדים, מוסיפים ציר עוף חם מאוד, או מים רותחים,
מוסיפים את רסק העגבניות, את הגזר, הפלפל, האפונה פלפל  ומלח ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה מוסיפים את האורז, הזעפרן ועלי הדפנה.
מבשלים  כ-30 דקות ומוסיפים את בצל הירוק לעוד 5 דקות.
 
 

 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת