00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

ברוקולי, פטריות שמפיניון, בצל סגול ורצועות פלפל בצבעים ברוטב סויה בלסמי

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבונים, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין C, ויטמין A, ברזל, סידן, אבץ, מגנזיום, אשלגן, נתרן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות, צליאק.
 
מצרכים ל-2 מנות:
 
פלפל אדום
פלפל צהוב
פלפל ירוק
7 פטריות שמפיניון
בצל סגול גדול
5 ראשים קטנים של ברוקולי
5 כפות בלסמי
5 כפות סויה תמרי
 
הוראות הכנה:
 
לחתוך לרצועות את הפלפלים ואת הבצל. לחתוך לחצאים את הפטריות ולחצות את ראשי הברוקולי לדקים.
לחמם בסיר ללא שמן עם מעט מים עד לאידוי מוחלט.
לאחר שמוכן, לשים תמרי ובסלמי ולהגיש.
 
בתאבון!
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת