00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

שומר אפוי

זה ממש מביך כמה המתכון הזה פשוט.
בכלל, לקרוא לזה מתכון זה אבסורד..
 
בשבוע שעבר הזמנתי אורחים באופן ספונטני לחלוטין לארוחת ערב.
אז אחרי יום עבודה, צריך לארגן ארוחה שתהיה טעימה, משביעה, ומהירת הכנה.
האורחים הביאו משהו, ואני אחרי חיטוט במקרר והוצאת המצרכים שהיו במעמקיו אילתרתי, ככה יוצא הכי טעים .
 
את השומר שטפתי היטב, הורדתי את שני העלים הראשונים ואת הגבעולים הקשים, חתכתי לפרוסות בעובי של כ-5 מ"מ.
הכנסתי את כל פרוסות השומר לקערה גדולה, זילפתי מעל שמן זית וערבבתי היטב כך שהכל יהיה מצופה במעט שמן.
על תבנית מחופה נייר אפיה סידרתי את השומר בשכבה אחת, פיזרתי שבבי מלח לבן (של מלח הארץ, אפשר גם מלח גס רגיל) ופלפל שחור גרוס.
כיסיתי את התבנית בנייר אלומיניום והכנסתי לתנור שחומם מראש לטמפ` של 200 מעלות לכ-40 דק`.
רצוי לבדוק עם מזלג אם השומר התרכך.
 
זה יוצא כ"כ טעים וזה כ"כ פשוט להכנה שפשוט כייף להכין וכייף שיש במקרר.
 
אפשר לאכול את זה חם וגם קר.
 
 
 
 
 
ובקשה...
 
אני משתתפת בתחרות "עוגת השבוע" בפורום קינוחים ומנות אחרונות.
אם העוגה שהעלתי לתחרות נראית לכם על פני העוגות האחרות
אשמח לקבל הצבעתכם
 
לעוגה שלי בתחרות, כנסו לכאן
 
ואיך מצביעים? לוחצים מתחת לעמוד עם העוגה שלי על "הוספת תגובה מהירה"
ובשורת הנושא כותבים | כן | (בלי רווחים בין הכן ל- | ) ומקבלים את הסימן
את ה- | עושים ע"י Shift+ הלחצן שנמצא משמאל ל-Shift השמאלי.
מקווה שלא סיבכתי אתכם
ותודה מראש
 
 
ניקיונות נעימים ואיזה כייף, האביב כבר רישמית כאן  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת