00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קציצות מטוגנות מבשר בקר

קציצות מטוגנות מבשר בקר
 
 
 
 
מצרכים:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון טרי
1 בצל גדול,
6- 8 שיני שום טרי
1/3 צרור פטרוזיליה קצוצה,
שלוק שמן קנולה,
1 ביצה גדולה,
חופן פירורי לחם,
1/2 כפית פלפל שחור טחון,
כפית שטוחה מלח דק,
1 כפית כמון,
1- 2 כפיות פפריקה מתוקה.(לא חייבים),
 
את הבצל השום והפטרוזיליה לקצוץ במג`ימיקס בפולסים קצרים עד למידת הקיצוץ המתאימה,( לא מחית!), או בסכין ידנית.
לשים את הבשר בקערה גדולה,
להוסיף את תערובת הירקות הקצוצים,
להוסיף פירורי לחם ותבלינים, שמן קנולה שלוק נדיב, לערבב היטב ולהוסיף את הביצה. לערבב לעיסה אחידה.
עד לשלב זה אפשר להכין עד יום קודם, לכסות בניילון נצמד, ולהניח במקרר לספיגת טעמים.
או להכין מיד.
הכנה לטיגון:
להכין תבנית גדולה ושטוחה.
ליצור קציצות שמנמנות בידיים רטובות, להניח בתבנית.
לחמם שמן קנולה במחבת, עד לדרגת החום המתאימה.
להניח קציצה באמצע, ומסביב ברווחים שייטגן היטב.
כאשר משחים צד תחתון להפוך בעזרת מרית.
את הקציצות המטוגנות, להוציא על נייר מגבת סופג. ולאחר מכן לשמור בקופסה סגורה במקרר.
לטווח ארוך יותר יש לשמור בהקפאה.
לחמם במיקרו.
טעים חם ו/או קר.
* מצויין בסנדוויצים מלחם כפרי או רגיל עם מיונית / חרדל ועלה חסה ירוק ומלפפון חמוץ .
 
**בתוך פיתה: לחצות הקציצה לרוחב, לטגן קלות משני הצדדים כהמבורגר משובח, להוסיף מה שאוהבים, צ`ילי מתוק, סלסה חריפה, קטשופ.
 
פשוטעים...
 
***להגיש עם פירה תפוח אדמה,
אורז לבן,
אורז עם ירקות,
סלט ירקות העונה
וסתם לנשנש מתי שבא.
 
פשוטעים...
 
באותו אופן אפשר להכין מבשר שוארמה הודו, מעורב עם בקר,
עוף בקר ושוארמה,
או מכל סוג בשר לחוד.
הטעם משתנה בהתאם לסוג הבשר.
 
פשוטעים....
 
*אפשר לערבב 1/2 בקר וחצי הודו אדום טחון
 
 
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת