44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פשטידת קישואים קלי קלות

פשטידת קישואים קלי קלות

פשטידת קישואים קלי קלות



החומרים:
תבנית זכוכית  24
פלסטיק נצמד
פוד פרוססור או מגרדת
קילו קישואים
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
50 גרם גבינת קצקבל מגוררת גס
2 כפות שום כתוש קפוא או טרי
1 ביצה
2-3 כפות פרורי לחם או מצה
שמיר

אופן ההכנה:
מכניסים את הקישואים לפוד פרוססור או מגררים על מגרדת עם הקליפה.
מעבירים לקערה. (אישית, מכניסה ישר לתבנית זכוכית).
מוסיפים את הביצה פרורי הלחם/מצה,תבלינים שמיר ומערבבים היטב.


מפזרים מלמעלה את הגבינה הצהובה.
מכסים בפלסטיק נצמד עם מספר חורים ולמיקרוגל כ-20 דקות.
בתאבון.
 
 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 

 

    


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת