00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

עוגיות חמאה בטעם פרג תפוז

טוב, אז אתם מכירים אותי כבר ואתם יודעים שהמתכונים שאני מביאה בדרך כלל מהירי הכנה וקלים. לכן תפגשו כאן לרוב, עוגיות שאת הבצק שלהן רק צריך לגלגל ולהקפיא, ומתי שיש חשק וזמן פשוט פורסים ואופים.  אין יותר קל ומהיר מזה!!
את הבצק לעוגיות האלה הכנתי בערב, הקפאתי ולמחרת בבוקר, לפני שפיזרתי את הילדים לגנים, הספקתי להוציא מהמקפיא, לפרוס ולאפות ולהנות מעוגיות טריות וחמימות כבר בבוקר.
מתקבלות עוגיות פריכות עם טעם תפוזי עדין.
ממליצה בחום
 
עוגיות חמאה בטעם פרג תפוז
 
מצרכים:
200 גר` חמאה מרוככת
חצי כוס סוכר
1 ביצה
2 כפיות תמצית וניל
2-1/2 (שתיים וחצי) כוסות קמח
קליפה מגוררת מתפוז אחד
מיץ מ-1/2 תפוז
50 גר` פרג טחון
 
אופן ההכנה:
בקערה שמים את כל מרכיבי הבצק ומערבבים לתערובת אחידה.
גוללים את הבצק לגלילה ארוכה בקוטר של 3-4 ס"מ, עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים.
לאחר שהבצק קפוא, מוציאים לשיש, מקלפים את הניילון ופורסים לפרוסות בעובי 4-5 מ"מ.
מסדרים בתבנית מכוסה בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10 דק`.
מצננים ומאכסנים בקופסא אטומה.
ניתן לבזוק מעל אבקת סוכר.
 
פשוט וקל
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת