00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

סמבוסק גבינה

 
 
אתמול התחלתי בהכנת מטעמים עירקיים ל `משלוח מנות` לבקשת הצמוד.
 
 
אפשר להבין את הרצון הזה לסימובוליזם ביתי.
 
 
 
 
סמבוסק בג`יבן - סמבוסק גבינה
 
 
1/4 + 1 כף שמרים יבשים
1 כוס מים חמימים
1/4 + 3 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
100 גר` חמאה מומסת
 
 
למלית
 
ערבוב של פרמז`ן, עמק ובולגרית
 
 
לציפוי
 
1 ביצה טרופה עם מעט מים
שומשום
 
עד כאן המסורתי. אני זריתי גם על חלק מהם תבלין חריף.
 
 
 
 
 
לשים את הקמח בקערה ולהוסיף את השמרים והמלח. מוסיפים את החמאה, מערבבים ומוסיפים את המים. לשים לבצק אחיד . לכסות בניילון נצמד ולחכות - מתחת לפוך כמובן - להתפחה של שעה.
 
 
מחממים תנור ל 180 מעלות.
 
אחרי ההתפחה להכות בבצק להוצאת האויר . לקמח משטח שיש ולרדד את הבצק. לקרוץ עיגולים. להניח כפית מהמלית בכל עיגול ולקפל. לסגור היטב שהמילוי לא יברח.
 
 
 
 
 
משמנים תבנית עוגיות שטוחה ומניחים עליה את הסמבוסק.
 
אופים כ 20-25 דקות.
 
 
בתיאבון.
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

52 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת