00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

לחם מטוגן או ארוחת ערב בקלי קלות

 
 
ארוחות הערב בזמן האחרון אצלי מוזרות ובכל זאת להיום - על פי בקשה של דפנה
מאכל שאני הייתי מכינה לפעמים בשבתות - לחם/חלה מטוגנת.
 
 
חומרים:
3 ביצים
3/4 כוס חלב
סוכר
פרוסות לחם/חלה קפואה
 
 
הכנה:
 
מוציאים את הלחם כ-5 דקות לפני הטבילה. מפרידים את הפרוסות ומניחים בצד.
 
בקערה גדולה לערבב את הביצים והחלב.
 
לטבול את הלחם היטב משני הצדדים ולטגן קלות כמו חביתה.
 
להוציא.
 
להגיש חם בתוספת איזה סירופים שרוצים או סוכר או אפילו לא עלינו ממרח שוקולד או ריבות למיניהן.
 
למהדרין אפשר לאכול את זה עם לבן.
 
 
בתאבון !
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת