44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פשטידת כרובית בקלי קלות

פשטידת כרובית בקלי קלות
פשטידת כרובית בקלי קלות

החומרים:
סיר פסטה או סיר + מסננת
תבנית זכוכית מלבנית /אחרת
קערה עמוקה
פלסטיק נצמד או נייר אלומיניום
1 ק"ג פרחי כרובית (אפשר סנפרוסט )  
1 ביצה
1 בצל ביניני קצוץ דק
3 כפות שום כתוש קפוא
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
2-3 כפות פרורי לחם
100 גרם פרמזאן /גבינה צהובה אחרת או גבינה לבנה שמנה
או גבינה בולגרית, אפשר במקום קרם פרש.
אפשר במקום קטשופ 4 כפות עם 4-5 טיפות טבסקו. 
אפשר גם גבינה וגם קטשופ חריף.



אופן ההכנה:

מבשלים את הכרובית עם קורט מלח אלדנטה. מסננים ומצננים.

מכניסים את יתר החומרים לקערה ומערבבים יחד מוסיפים את הכרובית, מערבבים
ומעבירים לתבנית ומיישרים עם מרית או ניעור קל.

מכניסים למיקרוגל ל-20 דקות מכוסה בפלסטיק נצמד מחורר.
או מכוסה באלומיניום לתנור שחומם מראש לחום בינוני  ל-20 דקות בערך עד להקרמה -הזהבה
.
להשגיח שלא ישרף. אפשר גם בטוסטר אובן.
חותכים למרובעים משולשים לפי רצונכם.
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

   


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת