00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

אורז בעוף וירקות

אורז בעוף וירקות
 
 1/3 כוס שמן
4 שיני שום קצוצות
2 בצלים גדולים קצוצים
2 עופות צעירים חתוכים למנות
2 גזרים גדולים חתוכים עיגולים
2 - 1 פלפל ירוקים חתוכים לרצועות
400 גרם אפונה ירוקה קפואה
2 וחצי כוסות אורז
200 גרם זיתים ירוקים מגולענים
4 כוסות מים קרים
2 כוסות מיץ עגבניות
 
 
מחממים שמן בסיר גדול ורחב. מוסיפים שום, בצל, מלח וחלקי עוף.
 
משחימים את חלקי העוף משני הצדדים ומבשלים על אש קטנה במשך 20 דקות בלי להוסיף מים.
 
מוסיפים את כל המרכיבים לסיר, מלבד האורז. מערבבים, מכסים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
 
מוסיפים את האורז ומבשלים במשך 50 דקות לפחות בסיר מכוסה, על אש קטנה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת