00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

נבטוטים | נבטוטי מאש | נבטוטי עדשים

ערכים תזונתיים:                      להגדלה ליחצו על התמונה
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבונים, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין C, אבץ, מגנזיום, אשלגן, נתרן, סידן, ברזל.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות
 
הוראות הכנה:
 
לוקחים את הכמות הרצוייה מן העדשים או משעועית מאש.
משרים אותם במים למשך 24 שעות ומחליפים את המים כל 6 שעות במים חדשים.
 
לאחר ההשרייה, מעבירים את הקטניות למסננת וכל 6 שעות מעבירים בה מים כדי שישארו לחות.
 
לאחר יומיים תוכלו לראות את הנבט יוצא מן הקטניה, מומלץ להשאיר כך את הקטניה לסך הכל 3 ימים.
 
לאחר מכן הקטניות ישמרו עוד 2-3 ימים בחוץ. אך ניתן לשמור אותם במקרר ליותר ימים.
 
אפשר להישתמש בהם בתבשילים, בסלטים, כנישנוש עם לימון ומלח, בלחמים , להוסיף אותם כ"שקדי מרק" למרקים ברגע האחרון ועוד...
 
הדרך הכי טובה לשמור על הערכים התזונתיים היא לא לחמם את הקטניות.
 
בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת