00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

השקשוקה של איילת

 
שוב מתכון שני שלמדנו אתמול, וחבל על הזמן כמה טעים.
 
 
חומרים:
 
10 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות
1חציל חתוך לקוביות
200 גרם דלעת או בטטה חתוכות לקוביות גדולות
2 מיכלי רסק עגבניות או כוס קטשופ מתוק
מלח
פלפל שחור
כמה גבעולי טימין
3 בצלים חתוכים גס
10 שיני שום מבוקעות
ביצים כמספר הסועדים ועוד אחת
12 זיתים סורים מבוקעים חתוכים לחצאים ביד בשמן זית
 
הכנה:
 
1. לטגן את הבצל והשום.
 
2. להוסיף חצילים ודלעת ולבשל כרבע שעה.
 
3. להוסיף עגבניות
 
4. להוסיף את הזיתים
 
לבשל במשך 30 דקות ולערבב מדי פעם.
 
5. להוסיף את הקטשופ ויתר התבלינים. לערבב ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות.
 
לבדוק עם מזלג עם הדלעת רכה ואם כן אפשר עכשיו לפזר את הביצים מלמעלה.
 
 
להמשיך לבשל עד שהביצים מוכנות.
 
 
להגיש חם עם לחם שום או כל לחם אחר שאוהבים ליד.
 
 
בתאבון!
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת