00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

פסטה בסלמון וירקות של איילת

 
 
מתכון ראשון מסדנת הבישול של איילת:
 
 
 
חומרים:
חבילה של מקרוני
שקית ברוקולי קפוא
200 גרם קוביות דלעת קטנות קטנות או בטטה למי שרוצה או קישואים
כמה גבעולי טימין
בערך 3 גבעולים של עלי בזיליקום יפים
מלח
פלפל שחור
3 גושי סלמון של תנובה (ככה זה מגיע בשקית) קפוא או טרי אם יש בסופר
1 מיכל שמנת להקצפה 38 אחוזי שומן
1 בצל
10 שיני שום
 
 
 
הכנה:
 
1. מפשירים את הסלמון מניחים בתבנית על נייר אפיה ומתבלים קלות בשמן זית מעט
טימין ומלח ופלפל שחור.
 
מכניסים לתנור לרבע שעה.
 
 
2. בינתיים מבשלים את הפסטה שתהיה אל דנטה.
 
3 להוציא ולסנן את הפסטה ולהניח בצד.
 
4. באותו סיר (לא לשטוף) לטגן את הבצל והשום. את השום יש לשבור עם הסכין כמו שרואים בתוכניות של שגב ואהרוני בטלויזיה ולהניח את השיניים שלמות לטיגון של 10 דקות.
 
5. עכשיו פותחים את שקית הברוקולי ומניחים רק תפרחות את הגבעולים יש לזרוק לפח.
להוסיף גם את קוביות הדלעת ועלי הבזיליקום - עלים שלמים לא לחתוך אותם.
 
6. לתבל בטימין מלח ופלפל שחור.
 
7. להוציא את הדג מהתנור, לקרר מעט לטמפ` החדר, ולפורר ללא העור לתוך הרוטב שמתבשל בסיר על אש קטנה.
 
8. לערבב היטב את הרוטב במשך 5 דקות ורק אז להחזיר את הפסטה.
 
9. לתת ערבוב ולהוריד לאש הכי נמוכה שאפשר וללא ערבוב לתת להתבשל עוד 10 דקות.
 
להגיש חם ומייד.
 
בתאבון !
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת