00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

תפוחי אדמה קטנים אפויים בתנור

1 חבילה תפוחי אדמה אדומים קטנים
 תבלינים: פלפל שחור, פפריקה מתוקה,
אבקת מרק עוף, מלח לפי הצורך.
ראש שום מפורק לשיניים,
שלושה ארבעה בצלים קטנים אדומים מחולקים לרבעים,
שני בצלים לבנים מחולקים לרבעים,
צרור בצל ירוק, להשאיר שורש לבן ומעט ירוק ( כ-5 ס"מ )
שמן זית בכמות נדיבה.
מיץ מחצי לימון גדול.
עגבניה גדולה חתוכה לפרוסות עבות (לא חייבים).
 
  לחמם תנור אפיה ל- 180-190 מעלות
לשטוף את תפוחי האדמה הקטנים ולהשרותם עם הקליפה במים, בתוך קערה עמוקה, כחצי שעה - שעה.
 
לשפוך את המים, להוסיף לתפוחי אדמה את התבלינים ושמן זית בכמות נדיבה, מיץ לימון ומלח גרוס, לפי הצורך, (לקחת בחשבון את אבקת המרק שהיא מלוחה).  להוסיף הבצלים והשומים.
 
 
לערבב  היטב שתפוחי האדמה יצופו בשמן ותבלינים.
 
לשמן תבנית  עם שוליים בשמן זית.
 לצקת לתבנית את תפוחי האדמה המתובלים.
לאפות עד שמשחים יפה, באמצע התנור.
 
להפוך מדי פעם לקבלת צבע שחום בכל הצדדים. ולספיגה שווה של כל התבלינים.
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת