00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

חמינדוס - ביצים קשות וחומות

  
 
 
 
 
חמינדוס - ביצים קשות חומות
 
ביצים
עלי בצל יבש
מלח
1 כף שמן
1 כף חומץ
 
(יש הנוהגים להוסיף עלי תה)
 
 
 
לבשל בסיר על להבה נמוכה כשעה וחצי.
 
לקבלת צבע חום כהה יש לבשל יותר שעות.
 
 
 
  ביצים ממולאות בקליפתן - רעיון מקורי לאירוח
 
 
 
 האם ידעתם?
 
מזמן ביוץ התרנגולת ועד הטלת הביצה יש 25 שעות. 30 דקות לאחר הטלת הביצה כל התהליך מתחיל מחדש.
 
בקליפות ביצים יש 100% סידן. אם יש לכם צמחים מומלץ להשקות אותם עם מים בתוספת קליפות ביצים.  הביצה מכילה גם ברזל, וכן ויטמינים B2, B6, B12, E.
 
מעט קלוריות ותחושת שובע (80 קלוריות לביצה).
 
 
 
 
 
שאלה: "תרנגול עומד על ראש הגג ומטיל ביצים, לאיזה צד של הגג תיפול הביצה?"
תשובה: "תרנגול בכלל לא מטיל ביצים..."
                                           .............
 
ושאלה למחשבה: "אם תרנגול כל כך גבר אז למה התרנגולת עם הביצים?"
 
 
 
שיהיה לכולנו אחל`ה של יום
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

48 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת