44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קציצות תרד טורקי "תורכי"

קציצות תרד טורקי "תורכי"
קציצות תרד טורקי "תורכי"




החומרים:
סיר פסטה
מחבת טפלון בעל תחתית עבה
קערה גדולה
קערית קטנה
מגבות נייר
2 ק"ג תרד
2 ביצים

3 כפות פרורי לחם
3-4 כפות גבינת פרמזאן מגוררת דק
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
4 שיני שום טרי כתוש או כף גדושה של שום קפוא
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:
שוטפים היטב את תרד (אמבטיה בכיור) יחד עם הגבעולים.
קוצצים דק ומעבירים לסיר פסטה לבישול עד שמתרכך.






מצננים וסוחטים היטב.
מעבירים לקערה גדולה.
בקערית מערבים את הפלפל המלח פרורי הלחם פרמזאן
שתי ביצים ושום. מוסיפים לקערת תרד ומערבים  היטב.



מחממים היטב את המחבת ומוסיפים שמן, כאשר השמן חם מאוד מכניסים בעזרת שתי כפות קציצה אחרי קציצה, שוטחים עזרת כף וממתינים להשחמה הופכים לצד שני לעוד כמה דקות ומוציאים למגבת נייר.





מגישים חם או קר

אפשר להגיש עם שמנת או יוגורט

בתאבון

  אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי 

 

 

  


המטבח של מאיר השמן

 

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת