00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

תבשיל עדשים כתומות עם בטטה ודלעת

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבון, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ויטמין C, ויטמין A, סידן, ברזל, זרחן, אשלגן, נתרן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות.
 
מצרכים ל- 2 מנות:
 
רבע כוס עדשים כתומות
כוס מים רותחים
100 גרם דלעת חתוכה לריבועים
בטטה שלמה בינונית חתוכה לפרוסות עיגולים.
חצי שורש כורכום טרי מגורד
2 שיני שום כתושות
תבלינים: קארי, שום גבישי, פפריקה מתוקה, כמון, פלפל, מלח.
 
הוראות הכנה:
 
מרתיחים את המים וכאשר הם רותחים מורידים את האש לאש בינונית ומוסיפים את העדשים.
לאחר 10 דקות מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומבשלים עוד 20 דקות נוספות.
 
בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת