00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

ספגטי מחיטה מלאה ברוטב סלק

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבונים, שמן, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ויטמין B5, ויטמין B6, ויטמין E, ויטמין A, ויטמין M, סלניום, ברזל, סידן, מנגן, נחושת, אבץ, נתרן, אשלגן, זרחן, מגנזיום, חומצות שומן רב בלתי רוויות.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות.
 
מצרכים ל- 2 מנות:
 
2 כוסות ספגטי (בכל צורה)
2 ליטר מים רותחים
סלק גדול חתוך לריבועים
חצי כוס יין לבן
תבלינים: שום גבישי, מלח ופלפל.
 
הוראות הכנה:
 
לבשל את הסלק עם הספגטי בתוך המים במשך חצי שעה או עד שהם מתנפחים ורכים.
לסנן את המים (אני שמרתי אותו למרק לאחר כך)לתבל ולאסוף חצי כוס של גרירי סלק מתוך התבשיל.
לטחון אותם עם 2 כפות המים שבושלו ומלח.
להגיש את הספגטי ומלמעלה לזלוף את הרוטב.
 
בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת