00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

עוגת בננות - הפעם ללא תמונה



לצערי לא הספקתי לצלם. העוגה התחסלה תוך שעה.

חומרים:

6 בננות בשלות מאוד, לא נורא אם יש להם חלקים שאנחנו קוראים להם בבית דבש.
חותכים את זה לחלקים גדולים ומועכים בממעך של הפירה.

לזה מוסיפים את הנוזלים: כוס מיץ תפוזים סחוט טרי (אם אפשר), רבע כוס מיץ לימון.

מערבבים היטב את הבננות עם הנוזלים ומוסיפים 4 ביצים בשלמותן, 2.5 כוסות קמח, 2 שקיות
סוכר וניל, 1 כפית תמצית וניל, גרידה מלימון שלם, 1 ורבע כוסות סוכר. (למען האמת עם הסוכר
אפשר להוריד עד חצי כוס כי הבננות מאוד מתוקות), 125 גרם מרגרינה מומסת.

לערבב הכל היטב היטב ולשפוך לתבנית משומנת היטב. לאפות עד שמשחים יפה למעלה.

להוציא מהתנור לתת להתקרר לטמפ` של החדר ולשפוך בעדינות על כל העוגה כפות מים רותחים
עד שמתרטבת קלות.


להגיש מייד.


אופציות להגשה:

עם כדור גלידה לא משנה עדיף וניל.
אפשר להזליף על העוגה סירופ קרמל או שוקולד להעצמת טעמים.

אפשר כמו בעוגות התפוחים להוסיף אגוזים או שקדים קצוצים.


בתאבון !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת