77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

קרם קרמל קינוח בולגרי

כבר הרבה זמן אני מבקשת מאימי את המתכון שכיכב  בילדותי
ואימי אומרת צריך סיר מיוחד והיא יודעת רק את כמות הביצים וכל היתר בערך
ולהפתעתי היא מצאה,בפעם הבאה אצלם את השלבים,

 

מצרכים
½ כוס סוכר
¼ כוס מים
½3 כוסות חלב
מעט תמצית וניל
¾ כוס סוכר
5 ביצים

 

אופן ההכנה

להמיס בסיר לקבלת גוון שזוף
כוס סוכר ½ +¼ כוס מים

לצקת  לקערת פיירקס את הקרמל

באותו סיר,להרתיח  ½3 כוסות חלב, ¾ כוס סוכר

2 כפות תמצית וניל, לקרר מעט,

במגימיקס עם להב פלדה ,לטרוף 5 ביצים
להוסיף את החלב המקורר בהדרגה

לצקת את הבלילה מעל הקרמל

למלא קערה במים ולהכניס לתוכה את הפיירקס

להכניס לתנור חם ב-180מעלות ל60 דקות

לבדוק לקראת הסוף

לכבות את התנור להשאיר לקירור בתוך התנור
להוציא ולהכניס מכוסה למקרר

מותר לאכול רק למחרת,
למחרת, לעבור עם סכין מסביב
ולהפוך לקערה יותר רחבה

לאכול לאט, לאט.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת