00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

מרק ערמונים

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבונים, שמן, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ברזל, סידן, נתרן, אשלגן, טאנינים, עמילן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות
 
מצרכים ל4-5 מנות:
 
50 ערמונים בקליפתם
ליטר וחצי מים רותחים
חצי כוס חלב סויה
שליש כוס יין לבן משובח
תפוח אדמה גדול
כף שמן זית כתית מעולה
תבלינים: כמון, מעט אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
 
הוראות הכנה:
 
לחמם תנור ל220 מעלות.
להכניס את הערמונים לתנור בצלחת עם טיפה מים.
לאחר 45 דקות להוציאם ולקלפם (עבודת נמלים) לאחר הקילוף להכניס למים הרותחים ולהשאיר בערך 10 ערמונים שלמים או חצויים בצד. להוסיף את שאר המרכיבים מלבד תפוח האדמה ולטחון היטב.
להוסיף את תפוחי האדמה והערמונים שנשארו בצד ולבשל על אש נמוכה במשך 45 דקות נוספות.
 
כמובן שניתן להכין את המרק מערמונים קלופים מוכנים בשקית אך אני מאמינה בטריות ויש לי את הסבלנות הדרושה  :)
 
בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת