00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

תפוח אדמה וסלק בתנור

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבון, שמן, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ויטמין B5, ויטמין B6, ויטמין M, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין E,  סידן, ברזל, מנגן, נחושת, אבץ, נתרן, אשלגן, זרחן, מגנזיום, חומצות אמינו, סלניום.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות.
 
מצרכים ל- 2 מנות:
 
תפוח אדמה גדול חתוך לריבועים
סלק חתוך לריבועים
שום כתוש
כף שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
 
הוראות הכנה:
 
להקפיץ דקה אחת על אש גבוה עם שמן זית את התפוח אדמה והסלק.
בנתיים להדליק תנור על 220 מעלות.
להעביר את התפוח אדמה והסלק עם התבלינים בלי המלח והשום לנייר אפייה.
לסגור, להניח על צלחת ולהכניס לתנור ל- 40 דקות.
לאחר 40 דקות להוציא, לתבל במלח ולהגיש.
 
בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת