00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

פסטה מוקרמת בפרמזן

 
 
 זה מודה לא שלי, העתקתי במלואו מקרובת משפחתי האמריקאית .
 
הם מכינים את זה מגבינה אחרת שאין להשיג בישראל - הספקתי במהלך השנים
לשכוח את שמה אך לא את הטעם.
 
שנים זה שכב במגירה בראש, המתכון ללא שימוש, אך בנסיעה האחרונה של בעלול, שוב לפני כמעט 4 שנים, הוא הביא לי שקית יבשה של הגבינה ההיא ששכבה אצלי במקפיא כמה שבועות עד שאפרת במקרה גילתה את זה ושאלה מה זה? אני הסברתי ומייד הם ביקשו שאני אכין.
 
הכנתי. נטרף מיידית לא לפני שליקקו את הסיר כמו שאבי ז"ל נהג לומר שאפשר להחזיר אותו לארון ולא צריך לשטוף. ומאז אני מכינה את זה.
 
 
הוראות הכנה:
 
 
כמות פסטה מבושלת לא משנה הצורה לפי כמות הסועדים בתוספת כף נוספת.
2 כפיות מחוקות מלח
150-300 גרם פתיתי גבינה צהובה פרמזן, עמק, מוצרלה, השף הלבן, או כל מה
שעולה לכם בראש.
40-60 גרם מחמאה או כל חמאה שטובה לדיאטה.
1 וחצי כף שמן.
 
 
מבשלים את הפסטה עם שמן ומלח עד שמתרככת.
מסננים מניחים בצד (אך לא שוטפים).
 
בינתיים בסיר ממיסים את החמאה.
מחזירים את הפסטה ומערבבים היטב.
טועמים וממליחים.
 
סוגרים את האש.
 
מוסיפים את הגבינה הצהובה ומייד לערבב, אם כי זה לא עוזר ונהיים סרטי מסטיק
במיידית. אך ממשיכים לערבב עד שכל הפסטה מצופה היטב היטב בגבינה הצהובה.
 
מגישים מייד ליד סלט או חביתה או כל מה שאתם עושים לארוחה.
 
 
 
נ.ב. הכי טעים ליד הסלט הירוק שלי עם הרוטב.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת