00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

תפוחי אדמה בבצל מטוגן ופטריות פורטובלו

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבונים, שמן, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ, אשלגן, נתרן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות.
 
מצרכים ל- 2 מנות:
 
2 תפוחי אדמה בינוניים
חבילת פטריות פורטובלו
בצל לבן
שליש כוס יין לבן
כף שמן זית כתית מעולה
כף חומץ בלסמי
תבלינים: מלח ופלפל שחור
 
הוראות הכנה:
 
אני שמתי את התפוחי אדמה קודם בתנור עם נייר כסף לשעה (כך הטעם שלהם הופך עמוק יותר).
לטגן רצועות בצל עם פטריות פורטובלו ולערבב עם תפוחי אדמה חתוכים לריבועים.
לתבל ביין, חומץ בלסמי ותבלינים.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת