00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

תבשיל עדשים צהובות עם קינואה

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבון, שמן, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין E, אומגה 3, ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ, אשלגן, נתרן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות
 
מצרכים ל- 2 מנות:
 
חצי כוס קינואה
חצי כוס עדשים צהובות
פטרוזיליה טרייה קצוצה
כפית זרעי פשתן
כף שמן זית כתית מעולה
שן שום קצוצה
תבלינים: מלח, פלפל שחור
 
הוראות הכנה:
 
לבשל בניפרד בסיר עם מים רותחים את הקינואה ואת העדשים. עם טיפה שמן זית.
לאחר שמוכן לערבב בינהם, לתבל לערבב עם פטרוזיליה ושום ולהגיש.
 
בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת