00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

חציל ממולא בבטטה ברוטב עגבניות

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבון, שמן, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ויטמין C, ניקוטין, ויטמין A, אשלגן, נתרן, ברזל, סידן, מגנזיום.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות
 
מצרכים ל- חציל אחד:
 
חציל
חצי בטטה
1 עגבנייה
1 בצל
חופן צנוברים
 כף קטשופ
שליש כוס מים
חצי חבילה  רסק עגבניות
כף שמן זית כתית מעולה
תבלינים: פפריקה מתוקה, צ`ילי אדום, אורגנו, קמצוץ קינמון, מלח, פלפל.
 
הוראות הכנה:
 
במחבת לטגן בצל עד להשחמה עם שמן זית.
לגרד עגבנייה ולהוסיף למחבת עם רסק ושליש כוס מים.
לחתוך את הבטטה ולהוסיף לתערובת במחבת.
 
את החציל לחתוך בחלק העליון לאורך על מנת להפוך את פנים החציל לגלוי.
להוציא את תכולתו, לחתוך לריבועים ולהוסיף לתערובת במחבת.
 
לערבב על אש בינונית עד לריכוך החציל.
 
להכניס לתוך החציל את התכולה ואת מה שנותר לפזר מעל החציל ולצידו.
 
ניתן להוסיף עוד מים מידי פעם בזמן האפייה על מנת שלא יתייבש.
 
להכניס לתנור סגור בנייר כסף למשך שעה על חום 180.
 
בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת