00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

עוגת תפוחים

 
הכנתי השבוע נטרף תוך יום ולא היתה ברירה אלא להכין פעם נוספת הפעם הבקשה היתה ללא "מוקשים" אמא. ושוב אמא ממושמעת מכינה.
 
 
החומרים:
6 תפוחי עץ ירוקים מרוסקים על פומפיה גסה
שקית סוכר וניל + קנמון
כוס סוכר
חצי כוס מיץ לימון (2 לימונים בערך)
חצי כוס שמן או חצי חבילה מרגרינה לאפיה
1 כוס קמח
3 ביצים
 
 
הכנה:
לערבב ביחד את הקמח הביצים והמרגרינה. להעביר לתבנית ולאפות בערך 10 דקות
להוציא.
 
לשפוך מעל את תערובת הפירות עם שאר החומרים.
 
מאחר והבצק לא לגמרי אפוי והוא עוד קצת נוזלי הרי שאני מרימה בעדינות נוזל בצק על הפירות מכל הצדדים.
 
לאפות עד שמזהיב יפה מלמעלה.
 
להשאיר בתנור מכובה עד שהעוגה מתייצבת.
 
בתאבון !
 
 
 
 
אופציה נוספת להכנת אותה עוגה:
במקום להכין קלתית לחוד ואז להניח את הפירות לערבב הכל ביחד בקערה גדולה ולשפוך לתבנית.
שוב לאפות 40 דקות בערך או עד שמזהיב יפה. להשאיר בתנור לייצוב סופי במשך חצי שעה בערך.
 
בתאבון !
 
 
שידרוגים אפשריים:
50 גרם צימוקים, 50 גרם אגוזי מלך קצוצים או פקן או שבבי שקדים או הכל ביחד.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת