44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

גלילות חצילים וגבינה ברוטב עגבניות

גלילות חצילים וגבינה ברוטב עגבניות
גלילות חצילים וגבינה ברוטב עגבניות

החומרים:
מחבת רחבה ועמוקה
מגבות נייר 
תבנית אפיה מלבנית
נייר אפיה משומן
צלחת לפרורי לחם
קערית לביצים
קערה לגבינות
קיסמים
3 חצילים מוארכים, בגודל בינוני
1/2 כוס קמח, או פירורי לחם עדינים
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון
100 גר` גבינה ריקוטה
200 גר` גבינה מוצרלה מגוררת
100 גר` גבינה בולגרית
100 גר` פיטריות, פרוסות דק
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
2 כוסות רוטב עגבניות מוכן לפסטה (אפשר טרי שמכינים בבית)

אופן ההכנה: 

פורסים את החצילים לאורכם לפרוסות אחידות
(5-6 פרוסות מכל חציל).
טובלים את החצילים בקמח או בפירורי הלחם מנערים וטובלים בביצים הטרופות.
מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים קלות את החצילים משני הצדדים. מוציאים אל מגבת נייר.

בקערה נפרדת מערבבים את כל הגבינות בקערה אחת, מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שמים כף מתערובת הגבינות בקצה אחד של פרוסת חציל המטוגנת ומגלגלים את הפרוסה סביב המלית.
מניחים עם התפר כלפי מטה בתבנית אפייה. אפשר לסגור עם קיסם.
מכניסים את הגלילות לתנור, בחום בינוני  למשך 12-15 דקות.
מגישים חם. יוצקים רוטב עגבניות על כל מנה.

אפשר להוסיף למלית 2 כפות פטרוזיליה קצוצה או  תערובת של
עשבי תיבול טריים קצוצים.
בתאבון


אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

   


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת