00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Con DeLight

קוד חופשי

למעוניינים להירשם לעדכונים בפייסבוק,
לחצו כאן.

הבלוג עבר כתובת ומעכשיו תוכלו למצוא את כל העדכונים בבלוג החדש ולהירשם בו לקבלת עדכונים,
לבלוג לחצו כאן.

קוביית קוד חופשי

פשטידת פטריות

בס"ד

את הפשטידה הזו הכנתי היום כארוחת צהריים , אומנם הכמויות שיכתבו פה יהיו כפולות ממה שרואים בתמונה אך זה רק כי היה חסר לי עוד קופסת פטריות.

מרכיבים:

תרסיס חמאה למחבת ולשימון התבנית

2 בצלים גדולים קצוצים

2 כפות אבקת מרק פטריות

1/2 מיכל שמנת לבישול 10%

2 קופסאות פטריות  משומרות

2 ביצים קטנות

1 קוטג`

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום של 180. מרססים תרסיס חמאה במחבת (אפשר להחליף את התרסיס בחמאה רגילה)ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים אבקת מרק פטריות וממשיכים לטגן על אש קטנה תוך כדי בחישה. מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל עד להסמכה. מסירים מהאש ומצננים. שמים את הפטריות, תערובת השמנת, הביצים והקוטג` בקערה ומתבלים במלח ופלפל. מרססים תבנית אפייה בספריי חמאה ומכניסים לתנור ל-45 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה.

הפשטידה תצא גבוהה אם תכינו את כל הכמות המצויינת במתכון בתבנית שבה אני השתמשתי. שוב כמו שאמרתי קודם אני חילקתי את המתכון לחצי ולכן הפשטידה בתמונה נראית נמוכה.

בתאבון למנסים :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוד חופשי

מיני עוגת היער השחור  בראוניס פאדג'ילישס  מיני פנקייקס עם קצפת ורוטב שוקולד  אצבעות שוקולד החלווה חטפה שוק..ולד      אפרוחי שוקולד      אדנית פרחים              עוגיות שוקולד פשוטות ומדהימות!

פאי שוקולד          עוגת הקטסטרופה המלכותית      חיתוכיות חמאה במילוי ריבת חלב          סינרול בריוש תורכי          מילקשייק וניל-עוגיות        מילקשייק מקדונלדס     קוביות בראוניס עם קצפת ורוטב שוקולד

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmw2008 אלא אם צויין אחרת