00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

כרוב ממולא ברוטב עגבניות עשיר

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבון, שמן, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ויטמין C, ויטמין A, אנטי אוקסידנט (ליקופן), ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ, זרחן, נתרן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות
 
מצרכים ל- 2 מנות, 4 ממולאים:
 
4 עלי כרוב למילוי
1 עגבנייה
2 בצלים גדולים
חופן צנוברים
חצי כוס אורז בסמתי לבן או מלא
2 כפות קטשופ
חצי כוס מים
חבילה אחת רסק עגבניות
כף שמן זית כתית מעולה
תבלינים: פפריקה מתוקה, צ`ילי אדום, אורגנו, קמצוץ קינמון.
 
הוראות הכנה:
 
להרתיח מים לשים את עלי הכרוב למשך 10 דקות במים הרתוחים.
להוציא את העלים ולקרר אותם. בנתיים להכין את האורז בסיר נפרד ובמחבת את הרוטב.
 
רוטב:
 
לקצוץ בצל ולטגן עם שמן זית עד להשחמה.
להוסיף רסק עגבניות ובנוסף לגרד את העגבנייה.
לערבב ולהוסיף את התבלינים  + חצי כוס מים.
 
בישול:
 
לאחר שהאורז מוכן לקחת חצי מהרוטב ולערבב עם האורז.
לגלגל את האורז בתוך עלי הכרוב ולהניח בתוך סיר עם מים חמים.
 
לאחר רבע שעה להוציא מן הסיר את העלים ולהעביר לתבנית ולצקת מעל הכרוב את שאר הרוטב.
 
להכניס לתנור על 200 מעלות למשך חצי שעה.
 
טיפ: הממולאים הכי טעימים יום אחרי ההכנה.
 
בתאבון!
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת