00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

קריספי צ`יפס

את המאכל הזה אני אוהבת עוד מילדותי. אז היינו רבים למי אמא תיתן מנה גדולה יותר. ולא חשוב כמה תפוחי אדמה היו נכנסים במתכון זה לעולם לא הספיק לי לאבי או לאחי. תמיד רצינו עוד ועוד.
בסוף אבי נכנע וקנה לאמי מחבת ענק עוד יותר ממה שהיה לה קודם ואז נהיה שקט קצת. כנראה גם גדלנו קצת.
בכל מקרה מאז שאבי נפטר לא זכיתי לאכול זאת שוב אצל אמי ולכן כמו מאכלים רבים אחרים שאהבתי למדתי להכין בעצמי.
 
אז מה צריך בשביל זה:
 
תפוחי אדמה רבים ככל האפשר 2-3 לכל סועד חתוכים לקוביות גדולות.
המון המון שיני שום חתוכות לגלגלים (מי שאוהב מאוד שום ישים ממש הרבה)
פפריקה, שמן, מל"פ.
 
את כל החומרים אני מערבבת היטב היטב בקערת ענק. ורק אז מעבירה לשמן עמוק ורותח.
 
 
חשוב מאוד לערבב כל הזמן בעת הטיגון אחרת זה נדבק לקרקעית. לא שזה לא טעים הנדבק הזה אבל חבל כי מאבדים קצת תפוחי אדמה שנדבקו.
 
לא להבהל אם התפוחי אדמה מקבלים צבע משונה בטיגון זה בסדר. הם צריכים לצאת אדמדמים מהפפריקה ועם מעין קליפה דקה שעושה להם את הקריספי הזה בפה והקראנצ`י שאני מתה עליו ולשמחתי גם הילדים שלי.
 
צר לי זה אינו אחד מהמתכונים של יום שישי הזה ולכן תאלצו לחכות בסבלנות עד שתהיה לי תמונה מתאימה.
 
 
בתאבון !
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת