77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

לימונצ`לו



לימונצ`לו משקה שהאיטלקים שותים בסוף ארוחה דשנה

טוב לעיכול ושריפת שומנים.

מצרכים

15 בלימונים בשלים, גדולים, יפים, רצוי מאלה שגדלו על עץ לימון ואין עליהם ריסוס.

1 ליטר אלכוהול 95% או

בקבוק וודקה

4 כוסות מים

11/2 כוסות סוכר

אופן ההכנה

עם קולפן תפוחי אדמה לקלף את הלימונים אך ורק את הצהוב, את הקליפה החיצונית ביותר, כי הלבן מר
בצנצנת גדולה מאלה  שעושים בהם חמוצים, שים בה את הקליפות שקילפת ושפוך פנימה בקבוק של וודקה  או אלכוהול סגור טוב ותן לזה לעמוד שבוע

במקום אפל


בתום השבוע מערבבים בסיר  את 4 כוסות  המים וכוס וחצי סוכר ומביאים כמעט רתיחה עד שהסוכר נמס כולו

מורידים מהאש ומוסיפים לתערובת את סירופ הלימונים

 מסננים את הלימונצ`לו דרך חיתול עדין או ממחטה.
מעבירים לבקבוקים, אוטמים היטב את הבקבוקים ומניחים במקרר  לעוד שבוע
 שומרים במקפיא.

האיטלקים שותים בסוף ארוחה דשנה כוסית קטנה לחיים


אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת