00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

סלט מטבוחה

לרוב כל מי שעושה את הסלט מכין אותו דבר, לכאן
ולכאן. הטיפ הכי גדול לסלט מוצלח הוא זמן הבישול הארוך,
שלרוב במקומות רבים נתקלתי שנוהגים לוותר עליו ולדעתי
פוגם בטעם.
 
 
 
סלט מטבוחה
 
6 שיני שום קלופות ופרוסות
1 פלפל חריף אדום טרי, מנוקה מזרעונים וקצוץ דק
1 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות קטנטנות
1/4 כוס שמן
10 עגבניות מבושלות ככל האפשר
1 כף פפריקה
כחצי כפית מלח
 
שמים בסיר בינוני את השום, הפלפלים והשמן ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומטגנים 5 דקות.
 
בינתיים חוצים את העגבניות ומגררים אל תוך פומפיה גסה ואת הקליפה זורקים.
 
מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מבשלים
לא מכוסה על האש הכי קטנה כשעה (כדי שתמיד ייספגו הנוזלים)
תוך ערבוב מידי פעם.
 
מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל וממשיכים לבשל ולערבב מידי פעם
עוד כשעתיים, עד שכל הנוזלים מתאדים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת