00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

מרק דגים הונגרי

כשהייתי נערה לא העזתי לטעום את המרק הזה בבית
אימי הקרוי "הלאסלה", כשבגרתי והתחלתי להתחבר לטעמי
דגים, דעתי כבר השתנתה. המרק הזה פשוט טעים.
 
מרק דגים הונגרי
 
ק"ג קרפיון מנוקים (אפשר לבקש ממוכר הדגים)
3 בצלים בינוניים
חצי ק"ג תפוחי אדמה
2 פלפלים ירוקים מתוקים
1 פלפל ירוק חריף
1 עגבנייה
כף פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק עוף
מלח
 
 
קולפים את הבצלים ותפוחי האדמה ופורסים לפרוסות.
חותכים פלפלים לטבעות וקוצצים את העגבנייה.
 
מניחים את פרוסות הבצלים בסיר ומעליהם מסדרים
תפוחי אדמה, פרוסות דג וטבעות פלפלים. מעליהם מניחים
עגבנייה חתוכה.
 
מוסיפים פפריקה, מלח, פלפל ואבקת מרק ובצל מטוגן. יוצקים
כ - 4 כוסות מים. מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה עד לריכוך.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת