00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

צימעס דלעת

מתכון שאצלנו היו נוהגים לאכול בפסח אבל לא רק...
המתכון שייך לאמא של חברה והוא טעים ומתאים לכל
ארוחה חגיגית.
 
צימעס דלעת
 
600 גרם דלעת
3 כפות שמן
מיץ מתפוז אחד
3 - 2 כפות דבש/סוכר
1/2 כוס צימוקים/שזיפים יבשים
כוס מים
 
קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות בינוניות.
 
מחממים שמן בסיר רחב ומזהיבים את הדלעת כ - 2 דקות.
 
מוסיפים את יתר המרכיבים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים
על להבה נמוכה כ - 20 דקות.
 
מסירים את המכסה וטועמים, אפשר להוסיף דבש או סוכר במידת הצורך. מגבירים את הלהבה ומבשלים כ - 5 דקות עד שהנוזלים
מסמיכים ומקבלים צבע זהוב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת