88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קרם שניט / בקלי קלות

קרם שניט /  בקלי קלות
קרם שניט - בקלי קלות
 
 
חומרים:
עלי קרם שניט מקונדיטוריה טובה. מכיוון ששם מכינים אותם כל יום, ולעיתים לפי הזמנה מראש. ובמרכולים הם מונחים שבועות על המדף, ויש הבדל בטעם.
 
למילית:
3 אינסטנט פודינג ווניל,
3 שמנת מתוקה 38% אחוזי שומן,
3 כוסות חלב.
להקציף הכל יחד למרקם ללא גושים, להמנע מהקצפת יתר.
 
עריכה:
להניח עלה קרם שניט אחד בתבנית פיירקס או אחרת, המכילה את כולו. 
לצקת את כל הקרם ולהחליק שווה על פני הבצק שבתבנית. 
* טיפ
את העלה השני לחתוך לריבועים גדולים של 10 על 10 ס"מ, ולהניח יפה לפי הסדר שנחתכו, ריבוע על יד ריבוע, על הבצק שבתבנית. 
באופן הזה, נשמרת הצורה המקורית.
כאשר נרצה להגיש, נחתוך רק את השיכבה התחתונה עם הקרם, לפי החריצים שבשיכבה העליונה, הפרוסה לא תתפרק והקרם לא יגלוש החוצה.
לכסות ברדיד אלומיניום, שלא יספוג ריחות.  לשמור במקרר. 
לפני הגשה:
לחתוך קוביית קרם שניט,
להניח בצלחת, ולבזוק אבקת סוכר.
*אפשר כבר ללקק את האצבעות.
 
**ממליצה בחום לא לפזר אבקת סוכר על פני כל הקרם שניט, הסוכר נמס, נספג בבצק ומרכך אותו, ומחרב לו את כל הצורה והטעם.
כל החוכמה לשמור, שבצק הקרם שניט העשוי בצק עלים, ישמור על פריכותו ומרקמו המיוחד, עד לפרוסה האחרונה.
אבקת סוכר אם כן, רק בשעת ההגשה, בצלחת!
 
להכין יום קודם להתייצבות הקרם, או כמה שעות מראש.
נשמר יפה שלושה ימים במקרר (במשפחות נורמליות).
*אצל המכורים נגמר באותו יום...(:
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת